Sjove sange – sæt fut i fejemøget

Her finder du sjove sange, som er aldeles velegnede til fest. De sangtekster, som du finder herunder, kan du selvfølgelig frit anvende til alle festligheder. Fælles for dem er, at festen ikke må være for højtidelig!

Sjove sange til fest og farver

Sjove sange kan være meget forskellige i deres udformning. Det kan dreje sig om festsange, som driller enten fødselar, sølvbrudeparret eller konfirmanden. Det kan også være drukviser, som tager stemningen til nye højder. Der er intet, der passer bedre til berusede mennesker end nogle fjollede vers om både stort og småt.

Det kan også være frække sange, som ikke vil passe ind, hvis der er børn til stede. Sjove sange kan være velegnede til mange fester, hvor det ikke gør noget med et billigt grin eller to. Her får du nogle sangtekster, som måske vil passe ind, næste gang du skal til fest.

Vi guider dig også videre til andre steder på nettet med sjove sange på repertoiret. Læs med her og vælg, hvad der skal synges til næste festlige begivenhed.

Sjove sange i den frække afdeling

Fulde folk vil synge – og det må gerne dreje sig om frække sange, som børn med garanti ikke bør lytte til. Jo mere plat og under bæltestedet, jo bedre. Medbring f.eks. denne tekst og sørg for røde kinder hos de blufærdige:

Denne form for sjove sange er generelt bedst, når der er kommet nogle genstande indenfor vesten – men så kan de til gengæld også høste stor anerkendelse og jubel blandt gæsterne. Bare deltagerne har humor!

Find mange flere frække, sjove sange her hos festabc.

Kvinderne imod mændene – hvem vinder?

Af sjove sange kan denne varmt anbefales, hvis der både er kvinder og mænd i forsamlingen. Der garanteres med denne sang for skrig og skrål og muligvis nogle enkelte brøl undervejs. En klassisk festsang, der får deltagerne op i gear. En af de bedste, sjove sange til selskaber, hvor der er lagt op til lidt sjov mellem kønnene.

Sjove sange passer bedst til et publikum, der allerede har varmet sangstemmerne lidt op og er kommet i feststemning. Derfor er det vigtigt, at din sang er timet i aftenens forløb, så alle får en god oplevelse.

Tjek lige det store udvalg hos morsomme sange ud. Der er endda noteret becifringer, så du og en rar onkel kan spille guitar eller klaver til.

Byd op til dans

Du kan benytte en morsom sang til at byde en udvalgt festdeltager op til dans. Man kan selv sætte navne ind, så den passer ind. Nederst kan du lave en kontrakt om en dans med et udvalgt offer. God fornøjelse!

 

—————— Dansekontrakt ——————-

Jeg anmoder om en dans Kl. ______

Fulde navne _________________________________

Gå på jagt her på siden for endnu mere festlig inspiration til enhver sjov lejlighed. Der er bl.a. mange flere sjove sange lige til at printe ud.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten