Sjove festsange – garanti for latter og god stemning

Sjove festsange til er gode at have med i ærmet. De vil medføre fantastisk stemning og masser af billige grin. Vær ikke bange for at lave lidt sjov med festens hovedpersoner – de fleste i dette land kan tåle lidt spøg og skæmt. 

Sjove festsange tager bladet fra munden og hylder fødselaren med tekster, der priser alderdommens deller, rynker eller utætte blærer. Eller hvad med at drille vært(inden) med hans eller hendes jammerlige bespisning? Mulighederne er mange. Læs mere nedenfor og få inspiration til nogle sjove sange, som du kan underholde med.

Sjove festsange – sådan driller du med musik og sang

Her i landet er det en udbredt skik med noget godmodig drilleri. De fleste kan tåle en lille spøg – det kan du gøre brug af, når du vil præsentere et selskab for én eller flere sjove festsange.

Det kan være, det er dagens fødselar, der skal drilles lidt med noget kreativt sangskrivning. Det kan også være, at brylluppet trænger til at blive peppet lidt op med nogle sjove festsange. Dagens konfirmand kan meget vel også have gjort sig fortjent til en vittig sang.

Det er naturligvis vigtigt, at du er sikker på, at sangen vil falde i god jord, før du deler den ud. Det ville unægtelig være noget pinligt, hvis ingen grinede undervejs. Ja, det kunne ligefrem forvandle en god stemning til dårlig. Så vær sikker i din sag, når du finder sjove festsange frem.

Her kan du finde tre forslag til sjove festsange at drille dagens fødselar med:

Find flere festsange lige her.

Sådan skal den ged barberes. Nu har du i hvert fald mulighed for at få latteren frem næste gang, du skal til fødselsdagsfest. Husk at du kan finde mange flere sjove og festlige sangtekster her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten