Sangskjuler til konfirmation – sådan gør du

Selvom det måske ikke er dit eget barn. der skal konfirmeres, kan det stadig være, du gerne vil skrive en sang til konfirmanden. Efter sangen er på plads, er det tradition, at man laver en kreativ sangskjuler til konfirmation.

Sangskjuler til konfirmation – sådan bærer du dig ad

Hvordan laver man så en sangskjuler til konfirmationen?

Sagen er den, at du skal præsentere din sang til konfirmanden. Dette kræver en sangskjuler – blandt andet for at gøre din sang personlig, flot og festlig. Men hvilke muligheder er der for at gøre din sangskjuler til konfirmation endnu mere personlig?

Her kommer nogle bud på sangskjulere:

Nutidens dimser

Hvis du ikke ved, hvad der rører sig blandt nutidens konfirmander, kan det være svært at finde artefakter eller ting, der kan bruges som sangskjuler. At bruge en genstand, som konfirmanden kender til og synes er populær, kan være et godt cover for en sangskjuler til konfirmation.

Dette kan f.eks. være en Iphone – som så er lavet i pap, og med ’fuge’ til sangene. Denne Iphone går rundt ved bordene med sangene i og ender til sidst ved konfirmanden. Du kan nemt finde billeder af en Iphone på Internettet – eller måske en Ipod – som du forsøger at gengive så flot du kan. Evt. ved udprint eller at tegne den i hånden.

Sportsgren

Dyrker konfirmanden sport?

Dette kan være et glimrende motiv for en sangskjuler. Går konfirmanden f.eks. til badminton kan sangskjuleren være en ketchertaske eller en forstørret badmintonbold. Der er mange muligheder og det er kun fantasien. der sætter grænser.

Her en sangskjuler til konfirmation dekoreret med fodbolde:

Kage eller andet sødt

Som en del af en sangskjuler til konfirmation kan man bage en lille fin kage til hver person, hvor sangen kan være indeni.

Det kan også være slikpapir, der omkredser sangen. Sådan at konfirmanden får sig noget af en overaskelse, når denne åbnes. Det kan være konfirmanden har nogle yndlingsvarianter af slik eller kage, og på den måde gør du din sangskjuler endnu mere personlig.

Blomster

Der er ofte god inspiration at finde i blomsterverdenen. Det kan enten være blomsterblade, grene eller andet fra den botaniske verden, man tager udgangspunkt i.

På den måde bliver sangen præsenteret yndefuldt og smukt. Denne form for sangskjuler gør sig nok bedst til konfirmanden, der i forvejen interesserer sig for blomster, havearbejde eller lignende – måske synes fodbold-drengen ikke at en sangskjuler, lavet som en tulipan, er det fedeste i verden.

Dukker

Et andet eksempel kunne være, at konfirmanden havde været meget glad for dukker som barn.

Det kunne give anledning til at tage forbi et loppemarked og se, om der var nogle billige dukker til salg. Måske kan du finde billige Barbie-dukker så der er en til hver gæst – eller alternativt kan du måske finde en kæmpestor dukke, pille hovedet af og sætte sangene herned.

Betal dig fra det

Er du løbet helt tør for idéer, så findes der butikker, der har et stort udvalg. Her kan du helt sikkert finde en rigtig flot sangskjuler til konfirmation.

De er oftest i pap og har forskellige temaer. De er ofte ikke særlig sjove, men til gengæld er det en hurtig og nem løsning og de koster sjældent ret meget. Vil du lave noget personligt til konfirmanden, er det dog bedst at lave din helt egen sangskjuler til konfirmation, – til glæde for konfirmanden, hans eller hendes forældre, bedsteforældre og hvem der ellers er med til festen.

Find i øvrigt masser af god inspiration til sangtekster og festsange her på siden. Der skal jo selvfølgelig en fremragende sangtekst i sangskjuleren

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten