Sangskjuler – lav en kreativ af slagsen til alle lejligheder

En sangskjuler behøver ikke være en stor ting. Det kan den godt være – men som ordet forklarer, skal den blot skjule en sang. Derfor er det helt op til dig og dine ressourcer, hvordan du vil bære dig ad, hvis du skal fremstille en sangskjuler selv.

Din sang bliver piftet ekstra op med en skjuler, og du kan på din helt egen måde sende et budskab til dem, der skal modtage sangen. Benyt muligheden til at lægge hovedet i blød – hvordan kan du mon præsentere din sang bedst muligt?

Forslag til sangskjuler

Alt efter lejligheden, er der flere idéer, der er oplagte til en sangskjuler. De anledninger, hvor en sangskjuler benyttes, er oftest til større fester som f.eks.:

  • Bryllupper
  • Konfirmationer
  • Fødselsdage
  • Barnedåb
  • Kobberbryllupper
  • Sølvbryllupper
  • Guldbryllupper

Bryllup

Ved et bryllup er mange sangskjulere ofte relateret til brudeparret – og hvordan man kender parret bedst. Derfor kan det være en god idé at anvende noget, man ved parret godt kan lide, eller noget de holder meget af. Er man ukendt med dette, kan det blot være en sød gestus, hvor sangskjuleren f.eks. er dækket med blomster, hvidt tyl, fugle eller hjerter.

Hvis sangen har en speciel udformning, kan sangskjuleren være en kurv eller et fad, hvor sangen bliver præsenteret for brudeparret. Farver, der er gode at bruge er: rød, hvid, cremefarver og douche rosa.

Konfirmation

Er der tale om en konfirmation, er sagen en lidt anden. Her er der tale om en ung generation, hvor konfirmanden har nogle andre værdier end et brudepar. Tænk derfor på konfirmanden og hvilke genstande, der kan være relevante for netop én på den alder.

Slik og søde sager er sikkert også et hit – samtidig kan gaven til konfirmanden også indgå som sangskjuler. Her er det relevant at bruge enten rød eller blå, alt efter konfirmandens køn.

Her ser du en kreativ sangskjuler:

Fødselsdag

Ved en fødselsdag er der frit valg på alle hylder – det kan dog være svært at finde inspiration, men her er internettet et glimrende værktøj, der kan give bud på sangskjulere og hvordan man udarbejder disse.

Det kan også stadig lade sig gøre at finde en sangskjuler i en butik. Nogle papirleverandører er leveringsdygtige i færdige sangskjulere, der er klar til brug. Flag er ofte det, man anvender som symbol.

Barnedåb

Ved en barnedåb er emnerne lidt anderledes. Hvis du ikke allerede har valgt en af de muligheder, der allerede er blevet beskrevet, kan du gå ind i vugge/dukke-verdenen og lade dig inspirere af legetøj og andet relevant babymateriale.

For eksempel kan sutter, bleer og babysko være oplagte bud til en sangskjuler.

Bryllupsdage

Ved Kobber-, Sølv eller Guldbryllupper er det samme gældende som ved bryllupper generelt. Her kan dog snige sig bestemte farver ind som kobber, sølv og guld – nogle anvender endda sangskjulere fra kobber/sølvbrudeparrets bryllup. En spraymaling kan hurtig sætte et præg på en sangskjuler.

Lav en personlig sangskjuler

Husk at lave din sangskjuler personlig. Du kan vælge et motiv eller genstand, der viser din relation til modtagerne. Du kan samtidig lave din egen sangskjuler eller købe dig en for få midler. Håber du har fået lidt inspiration her på siden og så er der ikke andet, end at sige held og lykke og god fornøjelse med arbejdet!

Og hvilken sang skal sangskjuleren så skjule? Du kan finde alt mulig inspiration her på siden. 

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten