Sange til konfirmation – syng med her

Du står måske overfor at skulle arrangere en overdådig konfirmationsfest … En ting, der under ingen omstændigheder må mangle, er nogle fantastiske sange til konfirmation. Vi giver dig nogle stykker af slagsen lige her.

Så er der sange til konfirmation

Sange til konfirmation kan være meget forskellige. Der findes både de humoristiske, hvor formålet er at skabe en festlig stemning med en masse latter. Du kan dog også vælge at diske op med de mere eftertænksomme af slagsen.

En konfirmation er anledning til både at se frem og tilbage i tiden. Konfirmationen er den spæde indtræden i de voksnes rækker. Man bekræfter sin tro på Gud. Det skal naturligvis markeres med en ordentlig fest og masser af sang dertil.

De smukke unge mennesker

Kim Larsen skrev en både rørende og udødelig klassiker til sin søn, Sylvester, i 1988. På trods af, at der er gået mange år siden da, er det stadig en sangtekst, der bliver fundet frem til et utal af konfirmationer landet over.

Sangen omhandler hvor hurtigt tiden går. Bedst som man synes de små purke blev bragt til verden af storken, flyver de fra reden igen. Hvis du printer denne tekst ud og får en musikalsk onkel til at spille guitar til, vil ikke et øje være tørt.

Tak fra konfirmanden

Det er et kæmpe arbejde at arrangere en konfirmationsfest. Det er derfor absolut på sin plads, at konfirmanden siger tak til sine forældre for den store indsats.

Det gøres på bedste vis ved at hele selskabet synger denne sang på konfirmandens vegne. Og så vil det jo absolut heller ikke gøre noget, hvis dagens hovedrolleindehaver indleder med en lille tale.

Nu som konfirmeret blir’ du præsenteret

Her er en fin lille tekst digtet på melodien til I en kælder sort som kul. Man når omkring lidt af det hele. Du kan bytte et ord eller to ud efter behag – ellers passer teksten til mange konfirmander derude.

Konfirmationssalut

Er en konfirmand voksen nok til vodka, eller er det bedst med æblemost? Få svaret i denne sjove sang.

Så er det bare med at vælge, hvilken af disse tre sange, der passer bedst til din konfirmationsfest. Husk, at du kan finde masser af anden inspiration til sangtekster og festsange her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten