Sang til rund fødselsdag

Når der fyldes rundt, er det en speciel begivenhed. Og så er det lige meget, om det drejer sig om 10, 30 eller 80 år. Det skal naturligvis fejres med en sang til rund fødselsdag. Du finder melodi og tekst lige her.

Stå for en dejlig sang til rund fødselsdag

Der er sikkert stablet det helt store på benene, næste gang du skal til rund fødselsdag. Hvis fødselaren fylder 30, skal du måske medvirke til at stå for gaver til pebersvenden. Det kan være, der skal pyntes op foran hoveddøren efter alle kunstens forskrifter.

En mere tilforladelig måde at fejre fødselaren på, er dog at medbringe en sang til rund fødselsdag. Vi har været en tur i arkiverne for at finde de bedste sange frem – fra os til dig.

Pakkesangen – et sikkert hit

En sjov lille sang, der inkluderer fødselaren og helt sikkert får stemningen i vejret. Flet selv sjove gaver ind, der vil få smil frem på læberne.

Hvem sidder der blandt venner – en lille smule drilleri

Det er populært at omskrive kendte sange og gøre dem til lejlighedssange. Her er sangen om Jens Vejmand lavet om til en lidt drillende sang til rund fødselsdag.

Den går selvfølgelig kun an, hvis dagens runde fødselar kan tåle lidt godmodigt drilleri – men det kan de fleste nu også godt her til lands.

Ved X’s runde fødselsdagsfest

Jeg vil male dagen blå er her skrevet om til en rund fødselar. Du kan sagtens selv finde på flere rim og vers, som passer ind i konteksten.

Man kan eventuelt gøre sangen endnu mere festlig ved at puste farverige serpentiner ud, efterhånden som det passer ind med teksten.

Så er det bare med at vælge, hvilket af disse bud, der bedst passer ind som en sang til rund fødselsdag. Find meget mere festlig inspiration til sangtekster og festsange her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten