Nytårssange – syng det nye år ind med stil

Der findes faktisk en hel række nytårssange, som er sjove at finde frem, når det nye år nærmer sig. Her kan du finde teksterne, som du kan printe og medbringe til nytårsfesten. På den måde kan I byde det nye år velkommen uden at glemme teksterne undervejs.

Klassiske nytårssange

Julen er netop vel overstået. Men det varer jo som bekendt ikke længe, før der skal festes igennem igen. Nytåret står for døren og den skal ikke have for lidt med champagne, kransekage, dans og sang. Du kan sætte prikken over i’et ved at sørge for nogle indslag med afsyngning af nytårssange til festen.

Du kan både stå for nogle indslag, hvor der er enkelte, der giver et nummer eller to. Eller måske synes du, det vil passe ind med en god, gammeldags fællessang for alle gæster.

Uanset hvad, så finder du teksterne til de mest klassiske nytårssange lige her. God fornøjelse med dem og godt nytår, når du kommer så langt!

Når klokken slår 12

Når rådhusklokkerne har slået 12 slag, er det tid til at hoppe ind i det nye år sammen. Der skåles i champagne og inden længe er det tid til at trække udenfor, hvor der skal skydes raketter og knaldperler af til den helt store kransekage.

Inden da er det dog tid til fællessang i stuen. Her kan du øve dig på teksten til den nok vigtigste sang til denne særlige lejlighed.

Lyt til denne udgave og syng med, så du er vel forberedt nytårsaften:

Nationalsangen

Du synger sikkert kun vores nationalsang, når du er til landskamp og på nytårsaften. Der er faktisk mange vers, som de fleste nok ikke lige kan huske i hovedet.

Print denne tekst ud og medbring til nytårsfesten, hvis I skal have det hele med.

Sådan kan vores nationalsang lyde:

Den poppede afdeling

Der skal da også nogle mere poppede nytårssange på bordet. Gode, gamle ABBA slår aldrig fejl med denne udødelige klassiker, som beskriver glæden ved at se frem i tiden, når et nyt år melder sin ankomst.

Lyt og lær lige her:

Fællesskabsfølelse

Should auld acquaintance be forgot er en gammel skotsk folkesang, som blev genfortolket af Jeppe Aakjær i 1927. Sangen synges i selskaber, hvor man ønsker at styrke følelsen af fællesskab. Nytårsaften er en passende anledning at markere sammenholdet mellem familie og venner. Dan en rundkreds og kryds jeres arme imens I holder hinandens hænder – så er I klar til denne klassiker.

Tag en sniglytter her:

Den alternative nationalsang

Alle kender Der er et yndigt land som vores nationalsang. Der findes dog en anden, som også kan gå under betegnelsen. Sangen om Kong Kristian bliver oftest fundet frem ved kongelige begivenheder. Det er også en af de nytårssange som DR’s Pigekor afsynger når klokken har passeret 12 og det nye år er i sin spæde begyndelse.

Syng med på denne udgave:

Så er der dækket op til en dejlig fest med masser af nytårssange. Husk, at du kan finde mange flere sangtekster til festlige lejligheder her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten