Gratis festsange – find dem lige her

Gratis festsange. Hvis du er på udkig efter gratis festsange, er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig en oversigt over steder med sangtekster, som er lige til at printe ud – helt uden regning.

Det kan dreje sig om tekster til bryllup, fødselsdag, konfirmation eller enhver anden festlig lejlighed. Det står dig frit for, om du vælger at skifte et ord eller to ud, så teksten passer endnu bedre ind.

En oversigt over alverdens gratis festsange

Vi giver dig her det forkromede overblik mht. gratis festsange på nettet. De er alle til at downloade eller printe ud. Det vil være en stor hjælp for dig, som ikke har tid eller evner til at lege tekstforfatter, men stadig gerne vil bidrage med god stemning i form af en selskabssang – hvor det end vil passe ind.

God fornøjelse med at vælge og vrage. Der er nok at tage fat på.

Gratis-festsange.dk deler en masse sangtekster ud til adskillige lejligheder. Her er tekster, som vil passe ind til fødselsdagsfester, svendegilder, bryllupper, konfirmationer, studenterfester, barnedåbe osv. Her er endda sange, som kæledyr har været tekstforfattere til. De skal da også have lov at bidrage, selvom de nok ikke kan deltage i festlighederne på lige fod (eller pote) med jer andre.

Du kan lytte til indspillede versioner af de mange gratis festsange. Det er både muligt at lytte med og uden melodistemme. Det vil sige, at du kan starte med at øve melodien ved at synge med. Når du har øvet dig tilpas meget, er du klar til at printe en stak tekster ud og tage med til fest. Overvej, om der er enkelte dele af tekster, der kan erstattes med noget andet, så den passer endnu bedre ind til lejligheden.

Gratis-festsange.dk giver dig ikke kun mulighed for at finde sangtekster. Du kan også købe flotte skabeloner og designs til dine udprint. Eller hvad med at købe festsange på cd, så du altid kan øve dig, hvis lysten skulle melde sig? Det kan jo også være, du sætter en instrumental version af den valgte festsang på som underlægning. På den måde bliver det noget nemmere at holde takten. Sidst, men ikke mindst, kan du også selv designe din sangskjuler eller gavepose og få den fragtet direkte hjem til dig.

Måske kan denne børnesang friste:

Festabc.dk præsenterer en lang række sangtekster til utallige begivenheder. Det er bare med at springe ud i det.

Vi fandt f.eks. denne sjove tekst til en 40-års fødselsdag:

Mon ikke det er en tekst, som vil betyde god stemning og smil på læberne, næste gang du skal til fest, hvor dette skarpe hjørne rundes?

Ellers kan I da også synge denne søde fødselsdagssang:

Festsange og konfirmationssange giver dig også rigeligt at vælge imellem. Hvad med om du medbragte denne tekst, på et flot dekoreret print, til det næste sølvbryllup i familien:

Nemmere bliver det ikke. Der er endda linjer, hvor du sætter det lykkelige ægtepars navne ind.

Festsange og sangtekster vil ikke stå tilbage for de andre glade uddelere af gratis lejlighedssang. Du kan bl.a. finde denne skønne tekst at tage med til konfirmation for en lille prinsesse:

Nu kan du finde dig nogle gratis festsange, som vil passe ind til lige nøjagtig den fest, der står for døren. Du kan også klikke videre rundt her på siden og finde masser af idéer og inspiration til festlige lejligheder.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten