Fødselsdagssang – sørg for festlig stemning

Hvis du skal til fødselsdag, kan du sørge for god og hyggelig stemning ved at medbringe en fødselsdagssang. Her giver vi dig en guide til, hvordan du kan gribe det an.

Skriv selv en god fødselsdagssang

Hvis du ikke er bange for at kaste dig ud i at skrive din egen fødselsdagssang, giver vi dig en række gode råd her. Det er en rigtig god idé at sætte rigeligt med tid af til projektet. Du kan nemlig ikke forvente at falde ned i en gylden kilde af inspiration lige med det første.

I den indledende del af processen noterer du gode idéer ned, hver gang de popper frem i hovedet på dig. Jo mere, du får ned i notesbogen på din telefon, des bedre. Det er ofte, når man mindst venter det, at inspirationen kommer forbi.

Find en melodi, som ikke er for svær at synge med på for et helt selskab. Det skal også meget gerne være en melodi som alle kender. Du kan gå med de gode gamle klassikere som Det var en lørdag aften eller Jeg plukker fløjlsgræs. Eller måske noget lidt mere moderne er at foretrække?

Under alle omstændigheder skal du sikre dig, at så mange som muligt kender den valgte melodi på forhånd.

Til sidst er der kun tilbage at sætte sig godt til rette med en kop kaffe for at få rim og vers til at passe sammen med melodi. Syng for dig selv imens du får vers ned på skrift. Det er selvfølgelig en stor fordel, hvis du kan få respons og gode råd af familie eller venner.

Husk altid at synge din fødselsdagssang grundigt igennem, før du printer den ud og medbringer til fest.

Hyr en professionel sangskriver

Hvis tiden eller evnerne ikke rækker til at skrive en helt igennem fantastisk fødselsdagssang, kan du heldigvis betale dig fra det. Du kan hyre en professionel sangskriver til at få styr på rim og vers.

Alt du behøver er, at sende en beskrivelse af personen, der skal fejres. Derefter vil tekstforfatteren stå for at få det hele til at passe sammen. Benytter du dig af en sådan sangskriver med masser af erfaring, vil du være sikker på at din fødselsdagssang bliver et hit til festen.

Få hjælp her:

Find en gratis fødselsdagssang

Du kan skrive helt selv og du kan købe dig frem – eller hvad med at printe en fødselsdagssang gratis? Ja, du kan selvfølgelig lige ændre et ord eller to hist og pist for at få teksten til at passe endnu bedre til lejligheden.

Der er masser af gratis fødselsdagssange at vælge imellem derude. Her får du et udvalg:

Du skal da også have et par tekster her, som du kan printe ud med det samme:

  • Fødselsdag med ramasjang – En hyldest til festens midtpunkt med masser af tju bang og ramasjang.
  • Tillykke med dagen – En neutral sang over en kendt melodi, der kan bruges til de fleste anledninger. Inden sangen starter, uddeles der flag og hældes op i glassene.
  • Held og lykke – En sang til den unge fødselar. Afhængig af, hvem sangen er fra, kan ‘din familie’ i sidste vers udskiftes med ‘tante Oda’, ‘søster Anne’, ‘mor og far’ eller lignende.

Nu er det helt op til dig, om du vil skrive selv, betale dig fra gildet eller gå den nemme og gratis vej. Find meget mere inspiration til sangtekster og festsange her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten