Festsange til konfirmation – få tre fine af slagsen her

Hvis du er på udkig efter nogle festsange til konfirmation, så finder du nogle fornemme af slagsen lige her.

Gode festsange til konfirmation – så er hyggen i hus

Her får du nogle bud på sjove festsange til konfirmation, som med garanti vil føre god stemning og masser af latter med sig. Det er helt op til dig, om der skal ændres lidt i teksten for at få den til at passe endnu bedre til lejligheden.

Du kan selvfølgelig også skrive festsange til konfirmation selv, men disse er gennemprøvede og derfor lige til at finde frem, når den store dag er kommet.

Børnesange med ny tekst

Konfirmationen markerer jo overgangen fra barn til voksen. Det kan markeres ved at finde nogle børnesange frem for sidste gang med ny tekst til.

Konfirmanden er ganske givet blevet for gammel til at synge de originale versioner af disse sange, men med de nye tekster passer de fortrinligt ind til lejligheden.

  • Så går vi rundt om en enebærbusk er her lavet om til Så går vi rundt om en konfirmand. En sød sang, der er henvendt direkte til konfirmanden – husk at finde nogle små flag, der kan klistre.
  • Bamses fødselsdag er en melodi, der er blevet skrevet mange nye tekster til. Konfirmationsudgaven rammer plet lige der hvor den skal: Som konfirmand vi ___ har. En glad og god sang, de fleste kender. Sangen uddeles sammen med en papirspose. Skriv evt. teksten på posen eller lim den på.
  • Sømanden Will den Fromme blev gjort populær af Kim Larsen i sin tid. Her er den lavet om til Åh, hvem banker på min dør? En sjov sang, hvor skiftevis konfirmanden og gæsterne synger til hinanden.

Så er det bare med at prøve disse tre festsange til konfirmation af. Måske skal de alle sammen være en del af jeres fest? Find meget mere inspiration til sangtekster og lejlighedssange lige her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten