Festsange til fødselsdag

Hvis der skal gang i den, når der fyldes år, skal du helt sikkert finde nogle festsange til fødselsdag frem. Men hvad skal I synge? I kan jo ikke synge I dag er det Oles fødselsdag hele aftenen … Få nogle ganske glimrende bud lige her.

Byd op til dans med festsange til fødselsdag

Vi har samlet en stak gode festsange til fødselsdag lige her. Der er noget for enhver smag. Både de sjove og kærlige sange – men så sandelig også de lidt mere frække og drillende.

Hvis du vil tage gas på dagens fødselar, dykker du ned i samlingen og finder dine personlige favoritter. Print eventuelt teksten ud og medbring til alle gæster. På den måde er der ingen undskyldning for at mumle i skægget, når der skal synges højt.

Du kan altid ændre et ord her og der, samt lave lidt om på teksten, så den passer endnu bedre til dagens hovedperson.

Sæt en klem’ i nakken

Vi starter med en ganske kort og humoristisk sang, der går på melodien til I en kælder sort som kul.

Det frække alternativ

Hvis både selskabet og fødselaren kan tåle lidt humor under bæltestedet, kommer her en glimrende sang. Hvis alle ikke kan tåle det, er der jo også masser af sjov i at holde øje med, hvem der får røde kinder rundt omkring.

En lille advarsel

Det er naturligvis på sin plads at advare dagens fødselar. Her får du en sjov tekst henvendt til kvinder, der fylder år. Man bliver trods alt mere erfaren og livsklog med alderen. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Så er det bare med at tage for dig af de gratis retter. Find i øvrigt meget mere festlig inspiration her på siden til sangtekster og festsange.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten