Færdige festsange – så er der serveret

Her får du nogle færdige festsange lige til at printe ud og medbringe til fest og farver. Du kan eventuelt ændre lidt i teksten hist og pist, så de passer endnu bedre ind i festens kontekst.

Sørg for billige grin med færdige festsange

Du vil gerne stå for et sjovt indslag til en festlig begivenhed, men har ikke tid til sangskrivning eller de store digterevner. Hvad gør du? Jo, et rigtig godt bud er, at du printer nogle færdige festsange i et passende antal eksemplarer og medbringer dem.

Det er helt op til dig, om de skal afsynges præcis som de er skrevet her, eller der skal ændres en smule for at de er mere velegnede ved den givne lejlighed.

Her finder du tre færdige festsange, som er klar til, at du printer dem ud og tager dem med til festen. Alle kan synge med og så bringer de humøret i top.

Hjemmebrænderiet

Denne vise om at blive mægtig fuld og baske med vingerne er en sand klassiker, når de tomme flasker bare bliver flere og flere. Du kan sætte den på anlægget eller bare synge de første par linjer – så skal resten af selskabet nok følge trop.

Hammer hammer fedt

Jacob Haugaard har skrevet flere festklassikere, men ingen er mere populær end denne. Du har garanteret været til fester, hvor der er digtet lejlighedssange over melodien. Intet slår dog den originale udgave. Bed dj’en om at trykke den af eller del sangtekster ud – nå, nej – alle kan den mere eller mindre udenad i forvejen.

Kender du det?

Nej, den hedder faktisk ikke Mona, Mona, Mona – men det er sådan, de fleste kender denne evergreen om de søde teenageår, hvor det nemme kan være svært – og den anden vej rundt. Den er tilmed ikke alt for svær at lære på guitar, hvis du kan et greb eller to.

Syng med her:

 

Ja, her er virkelig tale om nogle klassikere, som med garanti vil tage kegler til festen. Find mange flere færdige festsange ved at klikke rundt her på siden.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/
reklame for sangpoeten